9 mars 2013

EFTERLYSNING och vårjobb


Jag kommer att åka runt en del för att göra fotojobb framöver, och nu söker jag förstås er som har, eller känner till någon som har, personligt hem (behöver inte vara hela hemmet), vackert växthus, fin trädgård, uterum, lekstuga, mysig gårdsbutik, härligt mysigt fik, ja kom gärna med förslag om ni har något ni tycker "har det lilla extra"!

Jag har blivit tillfrågad flera gånger av stylister och fotografer som har velat göra jobb hemma hos oss, både när vi bodde i Norrland och sen vi flyttade hit till Skåne, och jag har alltid tackat nej. Har inte tyckt att vi haft något speciellt att visa upp, inte renoverat färdigt, inte personligt nog, ja ni fattar..
Nu är jag ju liksom "på andra sidan" och är den som gärna kommer hem till människor och springer omkring i deras hem och fotar, och nu inser jag ju att det verkligen INTE är så att alla rum måste vara tipptopp eller trendiga! Det personliga kommer man långt med!
Så var inte blyga nu utan kom med förslag!
Maila bilder eller skriv och berätta om ni inga bilder har till mig på info@millaofsweden.se eller rufftochsott@gmail.com så kikar jag och återkommer!

Tack på förhand!

Nedan några bilder från ett jobb som finns i Hembakat som finns i butik nu.
En härlig dag i våras packade jag ned fika och åkte med familjen och en kompis till yngste sonen på utflykt bland vitsipporna.
Ni som följt mig på bloggen vet ju att vi är en familj som ÄLSKAR utflykter, och den här var RIKTIGT mysig med gott fika som uppskattades av alla!
Lite tips och recept på två enkla pajer att ta med ut på utflykt finns i tidningen.
Tänk, vi har den underbaraste tiden framför oss, så härligt!!





Trevlig lördag till er!
Kram från mig!

15 kommentarer:

Marina sa...

Den tidningen har jag! Fina bilder.

Ja du vet kanske hur jag resonerar kring det där med att visa min trädgård. Jag har inget behov av det och kommer nog aldrig att ha vare sig öppen trädgård eller bjuda hit någon direkt. MEN om det är så att jag kan hjälpa dig framåt med ditt jobb och du tycker att här finns något du vill ha på bild så är du välkommen. Utifrån bloggen vet du ungefär vad som finns: damm, Lugnet, uteköket, pergolan, trädgårdsland och en samling rabatter med diverse blommor.

Kramar i stormen!

Åse sa...

Skickar dig ett mail. Kram

Anonym sa...

Åh vad roligt att höra från dig igen! Och bilderna på bilarna var suveräna, verkligen!
Håller med om att vi borde bo närmre varann! Tänk vilka kul jobb vi kunde ha gjort ihop! Kanske ingen omöjlighet i framtiden...
Hoppas verkligen att det 'bara' var borrelian som ställer till det! Måste säga att jag har lite fästingfobi och njuter av att det inte finns några den här årstiden. Vi bor ju i skogen och tillbringar timmar varje dag där med hundarna. Både jag och lilltjejen har vaccinerat oss mot TBE men den usliga borrelian går ju inte att skydda sig mot... Håller tummarna för att du skall må bättre!
Kram Susanne

Unknown sa...

Ha en underbar Helg!! KRAM Petra www.romantiskahem.blogspot.com

Mycket annat & lite betong sa...

Roligt att du låter så glad! Så skönt om det inte är reumatism.
Så många fotouppdrag du har hunnit med. Lastbilsbilderna är jättehäftiga och vårutflykten så härlig med mat och vitsippor!

Önskar dig en skön helg!
Kram Agneta

Maria O. sa...

Så roligt att ha dig tillbaka i bloggvärlden igen och jag håller alla tummar för att det inte är reumatism du har! Såg ditt inlägg med lastbilsfoto och jag säger bara wow! Så fina! Det hade varit fantastiskt att få vara en liten fluga på din axel och se hur du jobbar :)Så många spännande uppdrag du har på gång också.
Kram Maria

Mittgodastefinaste sa...

Vilka underbara picknickbilder!

Vilket roligt jobb! Det måste vara jätteinspirerande!

Kram Jenny

Johanna sa...

Åh dina bilder är så fantastiska!

Kul att höra ifrån dig. Jag läste om Borelian och reumatismen. Det låter inget vidare kära du:( Jag hoppas att det visar sig endast vara Borelian som orsakar dina ledsmärtor.

Angående att du letar efter hem att fota, du vet hur mitt hem ser ut, mer eller mindre och du skulle vara välkommen till oss om vårt hem någon gång skulle vara det du letar efter:)

Kram på dig och ha en fortsatt fin söndag:)

Kram Johanna

Queen of Kammebornia sa...

Så ljuvligt! Snart är det dags för vitsippsutflykt!

Fru Sederblad sa...

Vilka bilder!! Så himla fina, jag blir helt sjuk av längtan efter våren ;-)!!

svart vitt och rött sa...

Vad spännande med dina fotouppdrag!! Du är verklien duktig så det kommer att gå alldeles utmärkt för dig! Den där picknicken ser väldigt fin ut! Ha en bra söndagskväll!

Trädgården på Höjden... sa...

vilka fantastiska vårbilder. kan vi inte bara skruva fram tiden. nuuuuuu! längtar så
bilderna från biljobbet ser också fantastiska ut.
snart hägrar påsklovet och då kommer jag till kivik i två vändor tror jag. både helgen innan påsk och själva påskhelgen. är du hemma då kanske vi kan få till en träff? hade ju varit så himla kul...
kram kram åsa

Sofia sa...

Men åhhh vilka härliga bilder!!! Ja, det är mycket att se fram mot nu.... =)
Du kanske vill komma och fota min lilla gårdsbutik? Eller mitt ruffiga växthus? Eller husvagnen som förvandlats till hönshus?
Inget är perfekt fixat och skavanker finns det gott om....
En hel del bilder finns ju på bloggen....
Kram Sofia

Unknown sa...

Jag skulle nog vilja tipsa om mina föräldrars trädgård, och så kan du ta mig på vägen haha ;) Nä, jag skulle nog inte våga, känner mig inte riktigt kvalificerad.. än..

Ha en riktigt mysig kväll fina du,
kram Catta

Jane, Lyckliga Hem sa...

Åh, vilka underbara bilder! Vill så kliva in bland vitsipporna och njuta av dofter, sol i ansiktet och känna smaken av alla goda smaker:)

Blir att investera en sådan tidning;) Underbart att se dina kreativa och vackra arbeten.
Kram Jane :)